Tips

Nedan har vi listat tips du rekommenderas att läsa innan du väljer att handla solglasögon både i fysiska butiker och webbutiker. Håller du några av dessa i minnet så kan vi säkerställa att du inte komma bli besviken nästa gång du köper ett par nya brillor.
  • Färgade glasögon, särskilt blåa kan komma att försämra solskyddet och bör därför inte användas.
  • Solglasögon kopior kan locka men var försiktig eftersom dessa mycket ofta är av sämre kvalité vilket kommer senare att bli en besvikelse när dina favoritsolglasögon som du använt non-stop faktiskt går i kras.
  • Repor är inte fint på några glasögon alls och därför är det ingenting du vill sträva efter. För att undvika repor finns det visserligen glasögonfodral som du kan använda dig av men det är inte alltid sådana tillkommer om du köper allt för billiga solglasögon hos macken exempelvis. Därför kan det vara ett hett tips att köpa ett separat fodral som du kan använda för dina solglasögon.
  • Ett solglasögon fodral ska vara rymligt men samtidigt inte för mycket utrymme eftersom du inte villa glaset ska spricka om du eventuellt skulle tappa fodralet i marken. En centimeter mellan alla väggar och glasögonen brukar man säga.
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.