Var kan jag köpa?

Solglasögon kan du köpa på många webbplatser runt om på Internet. Vi rekommenderar du tar dig en titt på dom olika e-butiker vi listar nedan och letar efter solglasögon du tycker om. Det finns flera fördelar med att handla dina glasögon online. Det kan ibland skilja i priser eftersom konkurrensen kan vara stor och därför ligger det i e-butikers intresse i att sänka sina priser för att locka dig till just deras webbshop. Leveranstiden brukar inte ta mer än ett par dagar och detta är ingenting eftersom det är vanligt du brukar få dessa hemskickade direkt till dörren eftersom paketet är litet nog och inte behöver hämtas ut hos ett postkontor.

Du kan även givetvis handla dina solglasögon i "verkliga livet". Bensinmackar, livsmedelsbutiker och optiker är några exempel på detta. Letar du efter lite billigare glasögon är mackar och livsmedelsbutiker förmodligen den perfekta lösning. Letar du däremot efter glasögon som är bättre i kvalité och därför dyrare är det bättre du tittar in hos en optiker och ser var denna har att erbjuda.

Samtidigt som Internet kan kännas som ett oroligt ställe att köpa saker är det sällan någonting du behöver oroa dig över. Ofta är e-butiker certifierade med "trygg e-handel"-stämpel vilket innebär att det är säkert handla från dom. Håll detta i baktanke när du köper något online.

En butik jag rekommenderar som säljer bland annat solglasögon är Lensway. Om du bor i Stockholm kan du besöka deras fysiska butiker som det i skrivande stund finns tre stycken av. Men någonting som dom förmodligen är ännu mer kända över är sin webbutik och det är egentligen den jag rekommenderar. Du kan enkelt testa deras glasögon på nätet med hjälp av en inbyggd funktion som du kan ladda upp en bild på ditt ansikte och sedan placera t.ex solglasögonen på ditt ansikte och justera deras plats. Här är en video om hur den exakt fungerar, scrolla ner på den sidan så ser du.

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.